Alla inlägg den 6 maj 2010

Av riesling - 6 maj 2010 21:01

Det var en gång en flicka som hette Riesling. Hon hade precis fått en ny tjänst som projektledare på sitt jobb och det var lite ovant för henne att bestämma över andra. Hon var van vid att jobba på egen hand efter instruktioner men nu skulle det vara hon som gav instruktioner till andra och se till att arbetet genomfördes på ett korrekt sätt. Jättekul! Men det var lite ovant och Riesling ville så gärna göra bra ifrån sig så hon jobbade ganska mycket en period.


Det hände även andra saker under denna perioden i hennes liv. Hon startade en blogg eftersom hon tycker det är så himla roligt att skriva - hon hade gått en skrivarkurs för ett tag sedan och ville se hur andra reagerade på hennes skrivande - och hon hittade även några favoritbloggar som hon besökte i stort sett dagligen.

Hon insåg att det finns många, många människor runt omkring som lever spännande liv och som har intressanta tankar och hon kände att hennes liv berikades.

Lite dåligt samvete hade hon för att hon inte hann med sin blogg varje dag men hon hoppades på att det skulle räcka med sin envishet i längden ...


Sedan var det även den där killen hon hade dejtat under en period. Han som var så otroligt rolig, såg så bra ut, hade liknande intressen som hon själv och som hon trivdes så bra tillsammans med. Men ...

Han hade berättat för henne att han verkligen tyckte om henne och trivdes riktigt bra med henne, men att han inte kände sig förälskad i henne så tyvärr ...

Riesling kände hur hennes stolthet sårades oerhört (va'?! ville inte alla män i hela världen ha henne och gifta sig med henne?!?)

Men när hon hade slickat sin lilla rispa i stoltheten under en förmiddag så insåg hon  att hon också kände precis likadant. Hon kände ingen förälskelse men en stor kärlek gentemot denna personen som hon trivdes så mycket med så det slutade faktiskt med att de båda blev riktigt bra vänner och de två har redan flera planer på roligheter att göra tillsammans.


Ibland är det lite skönt att leva!

Presentation


Alla ni som har problem - Ha inte det!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

riesling


Ovido - Quiz & Flashcards