Alla inlägg den 23 januari 2011

Av riesling - 23 januari 2011 21:34


Nu kommer ytterligare en av mina egna hittepåteorier.

Rödhåriga är bra på sex.

Nån som håller med?


Vad baserar jag den teorin på? Erfarenhet, såklart.

Jag har haft sex med olika slags typer av män. Korta, långa, tjocka, smala, vältränade, otränade, erfarna, oerfarna, vita, svarta, röda (inga gula men jag ser fram emot den erfarenheten …!), skalliga, långhåriga, korthåriga mörkhåriga, ljushåriga och även – rödhåriga!

I min erfarenhet så är det de rödhåriga som är de mest omtänksamma älskarna.


Nu har jag ”bara” haft två rödhåriga älskare men båda två har jag samma erfarenhet med.

De har båda två varit otroligt bestämda, mjuka, noga med min hjärna och alla delar av min kropp. De har verkligen kunnat nå mig och känna mig. Sett mig i ögonen, låtit mig kyssas, fantisera, hålla på och retas, djävlas, men inte låta det bli bråttom utan istället bygga upp en stämning som kan kulminera – inte i en orgasm – utan i en enkel men intensiv beröring, kanske så enkelt som hand mot hand …


De har båda två lagt märke till att andningen påverkas av den lilla handberöringen och vetat att det inte egentligen behövs mer än så - man kan inte komma närmare – egentligen vill man så gärna ta ett steg till men samtidigt vill man inte det heller för det är det som är det magiska. För om man går vidare då så kan det sköra och fina som uppstod bli lite fel.


De har båda varit såna som lyssnar efter var på min kropp min andhämtning blir tyngre och som kommer ihåg det! Båda två har känt efter var gränserna går, hur tas det han gör emot? Hur långt kan han gå? Som hela tiden pratar med mig genom sina ögon och som har en stark närvaro som bara tar hand om mig.


Det har båda mina rödhåriga älskare kunnat! Därför tror jag att rödhåriga är de bästa älskarna. Håller ni med?


Sex

Presentation


Alla ni som har problem - Ha inte det!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

riesling


Ovido - Quiz & Flashcards