Direktlänk till inlägg 23 september 2010

Det blir inte bättre än så här!

Av riesling - 23 september 2010 10:47

Det blir inte bättre än såhär ...


http://www.dn.se/nyheter/valet2010/laste-sds-partiprogram-och-lamnade-sin-plats-1.1175376


Jag visste att SD:are inte är sluga, men det här slår alla rekord ...

Att gå med i SD och inte veta vad partiet står för, sedan komma in i kommunfullmäktige, läsa partiprogrammet och säga att han inte kan ställa upp på det och så gå ur partiet!

Ja, det blir inte bättre!!

 
 
Ingen bild

Peter

23 september 2010 11:26

Han är ju uppenbarligen INTE SD:are. han har ju hoppat av dem. Tänk om han går med i MP eller sossarna - är alla sossar idioter då eller?

Du verkar inte heller vara så slug...

riesling

23 september 2010 12:16

Jag själv skulle aldrig gå med i något som jag inte vet vad det är för något. Jag är noga med att sätta mig in i vad jag engagerar mig i.

Om det nu visar sig att den f.d SD:aren går med i sossarna, hamnar i kommunfullmäktige, läser partprogrammet och inte vill stå för det utan går ur sossarna, ja, då är det korkat - även det.

Det är inte partierna som är korkade!
Det är människor som inte sätter sig in i saker som de propagerar för, som är korkade.

Vad jag dessutom slås av är att det är en opropotionerlig stor andel av SD:s anhängare som enbart verkar ha lyssnat på Åkessons retorik utan att ställa sig eller någon SD:are frågorna Hur ska det genomföras? Var kommer pengarna ifrån? Vad är den faktiska kostnaden? På vilket sätt ska du lösa det? osv osv osv
De verkar inte ha tänkt själva, liksom?

Var det enkelt nog så att du begrep?

 
Ingen bild

Niklas

23 september 2010 12:46

Om väljarna hade läst och förstått deras partiprogram ordentligt så hade de aldrig fått 5.7 %. Snarare hade de kanske landat på 1-2 % max.

riesling

23 september 2010 12:51

Exactamente!

 
Ingen bild

Anna

23 september 2010 12:56

Men familjen måste väl vara medvetna om att de tar en risk som kommer som asylflyktingar? Man måste väl följa Sveriges grundlag?

 
Ingen bild

Per

23 september 2010 13:27

Vem är det som inte är slug? Han säger ju själv att han har blivit väldigt dåligt bemött, folk vill inte ens ta honom i hand. Vad skall han då göra i ett så litet samhälle som Gällivare? Ta avstånd givetvis, säga att han inte förstod. Annars kommer han vara utfryst på livstid.

riesling

23 september 2010 15:01

Det skulle han väl ha tänkt på lite tidigare, kanske?
Jag hörde min kompis brorsa säga något ironiskt i stil med: Stackars de i SD, nu sitter de i samma sits som invandrarna; ingen vill prata med dem, ingen vill hälsa på dem, ingen vill leka med dem ...
Min egen kommentar till Gällivarekillen är att han åtminstone har ett val ifall det är som du skriver - han kan välja bort utanförskapet eftersom det verkade som det blev jobbigt för honom (innan det ens började på riktigt) ...

 
Ingen bild

Abacus

23 september 2010 14:01

@Anna
Vad har din kommentar för relevans till detta blogginlägg? Du får utveckla din fråga så vi förstår...

 
Ingen bild

Kapten

23 september 2010 15:03

Vem är den här Anna som spammar kommentatorfälten i alla bloggar om den här artikeln?

 
Ewelina

Ewelina

23 september 2010 16:04

Kan inte fatta varför alla går på SD
Dom har juh inte gjort något fel?! snarare att dom andra har.
Här sitter folket i sverige och hotar SD för deras reklam film och vad dom säger.
medans det är folk som inte äns är en svensk medborgare håller med SD,medans folket i sverige inte gär det,vafan!? jag skäms över att vara svensk medborgare nu idag -.-' Sverige kommer snart bli ett lika stort invandrarland precis som USA.Jag har inget emot utlänningar och det har inte SD häller men vafan om dom inte ens behöver ta av sig slöjorna när dom kommer in i sverige så kommer juh den där "osama bin ladin" ta sig in i sverige snart!
Och utlänningarna tar våra jobb,det är det som SD säger att dom svenska medborgarna ska få jobbet före,annars kommer dagens ungdomar inte få något jobb efter gymnasietiden...de svenskar nu idag får fan slita sönder sig för att få ett bra jobb och tjäna pengar!!Och dom menar inte att vi ska sluta ta in folk helt utan bara mindre,dålig stil sverige... -.-
Jag är en SD jag i alla fall fast om jag inte har rösträtt än.

http://www.ewelina-p.bloggplatsen.se

riesling

23 september 2010 16:29

Jag behöver inte ens skriva någon kommentar här - du skriver allt helt själv, tycker jag ...

Jag är dock evinnerligt glad att du inte har rösträtt än!

 
Millan

Millan

23 september 2010 16:25

Japp, kanske det går till så här på ett av deras möten ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=pE3KdIMTheE&feature=player_embedded

http://knyppel.bloggplatsen.se

riesling

23 september 2010 17:58

*asgarv*
Antagligen! :-)

(... fast inte Ali ...)

 
Bitterfittan

Bitterfittan

23 september 2010 20:08

Jag skulle istället säga att det är lysande att han faktiskt kom till insikt om vad det var partiet står för och vägrade ställa upp på det. För det finns problem med med integrationen. Inte som invandrarna ska stå till svars för; de är bara människor som inte är födda i Sverige. (De som är födda i Sverige räknar jag som svenskar ej invandrare). Problemet är snarare att samhället inte satsar tillräckliga resurser för att motverka segragation. Och det gäller inte bara invandrare. T ex skapar vi seniorboenden och lyxlägenheter vid havskanten som också inbjuder till intolerans och ett särsamhälle. Samhället är som en arbetsplats; det mår bäst av blandade åldrar, blandade kön och människor med olika bakgrunder och olika livserfarenheter. Det är så vi berikas.
Ewelina, jag beklagar djupt att du som är så ung är så fylld av fördomar, intolerans, brist på empati och kunskap. När man är ung ska man väl vara öppen för världen? Jag ryser och sörjer över din bitterhet och din känslokallhet och oroas över framtiden. För DU är nämligen en del av framtiden. Och jag vill blir ledsen när du grumlar mina drömmar om en fantastisk framtid för mänskligheten.

http://nobimbosallowed.bloggplatsen.se

riesling

23 september 2010 21:28

Du är verkligen klok som en bok!!
Det ligger så himla mycket i det du skriver. Förutom min lilla brasklapp att han borde ha satt sig in i vad för lag han höll på INNAN han ställde upp i valet så håller jag verkligen med dig!! Vi måste tänka oss för med vad vi håller med i Sverige.
Jag tror att kunskap är en av nycklarna till färre fördomar och större tolerans, liksom större jämlikhet och bättre integration.
(Och så gör det då verkligen inget om skor blir billigare över lag ... ;-))

 
Bitterfittan

Bitterfittan

23 september 2010 22:14

Det där med skorna kan du gå på val på 2014 och säkert komma in i riksdagen med!
Jag menar kan man rösta fram ett parti som inte anser att familjer ska få leva ihop för att de flyttat på sig så kan man garanterat få in ett "billiga skor åt folket"-parti. Jag skulle möjligtvis rösta på det till landstinget i övrigt är jag socialisterna lojal, ;)

http://nobimbosallowed.bloggplatsen.se

riesling

23 september 2010 22:43

Då kan jag lita på en röst i landstinget, i alla fall?? ;-)

 
Charlies syster Lola

Charlies syster Lola

24 september 2010 19:43

Men herregud vad är det för miffon som har kommenterat här?!?!? Jeeeeez. Spånigare typer får man ju leta efter! Och ja, jag menar så klart framför allt Ewelina men förstås också de andra rikspuckona. JAG skäms å deras vägnar, de lär inte ha vett att göra det själva.

http://firestarter.bloggplatsen.se

riesling

25 september 2010 21:37

Hep!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av riesling - 16 februari 2012 18:03

  Jag har precis lärt mig hur jag kan få bilder från min mobil att ”hoppa in i” min dator så nu måste jag visa ett porslin som jag hittade på jobbet.   Det var en dag när jag stod vid kaffeapparaten och väntade på att kaffet skulle ...

Av riesling - 15 februari 2012 14:11

  Jag har en dotter hemma som blir 16 år i maj. Tonåringar kan vara väldigt upptagna av sig och sitt och ha ett väldigt ensidigt och enkelspårigt och kortsiktigt perspektiv. Hemma hos mig är det jag och mina två barn som bor och eftersom jag är h...

Av riesling - 14 februari 2012 20:39

  Under min säng har jag två stycken förvaringslådor. Ni vet såna där vita IKEA-lådor i plast som sväljer en hel del? Jag har mina skor i de lådorna under min säng.   Nu har jag under några nätter blivit störd av ljudliga viskningar från de där...

Av riesling - 14 februari 2012 16:24

  Jag kan egentligen bara skicka den här som repris just idag. Fortfarande lika aktuell och sann.   Med risk att låta som en sur bittersugga utan någon slags glädje I livet så måste jag ändå få lov att trumpeta ut: Vad ÄR det som är så speciell...

Av riesling - 13 februari 2012 19:06

  Det kan inte bara vara jag som har en tonåring vars rum ser ut som om jag stiger in i ett hem av en Horrible Hoarder ...??   Min 16-åriga dotters rum ser inte ut att höra hemma i min lägenhet. Det ser ut som om det bor någon därinne som aldri...

Presentation


Alla ni som har problem - Ha inte det!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

riesling


Ovido - Quiz & Flashcards